Menu
Palvelut»Aktiviteetit»E-fatbike retket

E-fatbike retket

E-FATBIKE RETKET JA PAINTBALL RAUHALAHDESSA 

Sähköpyörät

Tutustu E-fatbike pyöräilyyn helposti, ammattioppaiden ohjauksessa. Retkellä poljetaan vaihtelevissa maastoissa. Retken vaikeustasoa on mahdollista muuttaa ryhmän toiveiden mukaan.

Käytössä ovat uudet HEAD E-RANDALL sähköavusteiset fatbiket. Fatbiken leveät renkaat rullaavat kevyesti ja turvallisesti erilaisilla reiteillä ympäri vuoden, myös lumella. Sähkömoottori helpottaa ajamista nousuissa ja fyysisen kuormituksen keventyessä jaksaakin helposti polkea pidemmän matkan kuin tavallisella pyörällä.  Retkellä edetään kunkin ryhmän tason mukaan.

Sähköistetyllä fatbikella ajaminen on miellyttävän pehmeää mutta tehokasta menoa!

Kesto: 2 h
Retken vaikeusaste: helppo
Henkilömäärä: max 9
Varustelu: oma säänmukainen ulkoiluasu, meiltä tulee kypärä ja hanskat
Taukoeväät: virkistävät mehut
Toteutus: ryhmille tilauksesta

Hinta 70e /hlö

VARAUKSET:
TAHKOSAFARIT OY
0400 202 303
sales@tahkosafarit.fi

Paintball

Vauhdikas värikuulapeli Rauhalahden matkailukeskuksessa! Pelitapahtuma sopii erinomaisesti polttari, tyky, synttäri sekä harrasteseurojen – ohjelmaksi.

Pelin kesto: 2 h
Ryhmäkoko: 6- 100 hlö
Varusteet: Maastokuvioiset suojahaalarit, kasvomaskit, puoliautomaattimerkkaimet, pelialueen käyttöoikeus
Hinta: 39€ / hlö + sis 400 kuulaa pelaaja (lisäksi kentälle toimitetaan varalle lisäkuulia, joita voi käyttää tarvittaessa, hinta 10€ / 250 kpl)sis alv 10%
Pelissä pelataan monta erää, tavoitteena on osua vastustajiin väripanoksilla. Osuman saanut tippuu pelistä pois. Voittajajoukkueeksi julistetaan joukkue, jonka edustajia sinnittelee kentällä viimeisenä.

Pelaajien käytössä on oma pelialue metsässä. Opas vie peliporukan alueelle ja käy peliohjeet sekä turvallisuusseikat läpi. Tämän jälkeen peli käynnistyy ja oman porukan kesken saa nauttia hauskasta ja vauhdikkaasta meiningistä.

HUOM!  Asiakkaat jotka on alkoholin vaikutuksen alaisina  häiritsevästi  eivät osallistu.   Pelit on ulkokentällä, joten toteutus vain kevät-, kesä- ja syksyaikaan. Pakkasraja -5 astetta.

VARAUKSET:
www.tahkosafarit.fi
TAHKOSAFARIT OY
0400 202 303
sales@tahkosafarit.fi

Takaisin edelliselle sivulle

Varaa tästä

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia

×