Menu
Palvelut»Kokoukset ja tilaisuudet

Kokoukset ja tilaisuudet

Matkailukeskus Rauhalahden palvelut soveltuvat hyvinkin erilaisten ryhmien tarpeisiin ja takaavat tapahtumallesi upeat puitteet.

Kokoukset
Kaipaatko kokouksellesi vaihtelua? Etsitkö inspiroivaa paikkaa ideointiin?
Lomahuvilamme tarjoavat oivallisen vaihtehdon perinteiselle pienkokoustilalle. Hyödynnä huvilan rauha ja hae kokouksen välissä lisäenergiaa luonnosta tai vauhtia alueen aktiviteeteista. Lomahuvilaan voit tuoda omat eväät, tilata valmiit tarjoilut tai hyödyntää alueen ravintolapalveluita. Päivän päättää saunominen huvilan saunassa ja iltariennot Kylpylähotelli Rauhalahdessa tai keskustassa.

Tilaisuudet
Alueellamme on järjestetty useita eri tilaisuuksia ja tapahtumia, kuten moottoripyörä- ja autokerhojen kokoontumisia, rotukoiratapaamisia ja yhdistysten kesäpäiviä. Viihtyisältä alueelta löytyy monenkokoista ja –tasoista mökkimajoitusta sekä leirintäpalveluita yhteensä jopa noin 3000 henkilölle.

Ruokailut voidaan järjestää lomahuviloissa, uimarannan Nuottakodalla, Kesäravintola Maccoy:ssa tai sen juhlateltassa tilaisuuden, tarpeen ja ryhmän koon mukaan.

Aktiviteetteja tapahtumaan kuin tapahtumaan toteuttaa SeikkailuKuopio monipuolisilla ohjelmapalveluillaan. Miten olisi esimerkiksi moottorikelkkasafari, melontaretki tai yhteishenkeä nostattava Savolaiset Olympialaiset -tiimikisailu?

Järjestämme teille kokonaispaketin ruokailuineen ja ohjelmineen tarpeidenne mukaisesti. Tiedustele meiltä paras vaihtoehto ryhmällesi!

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia

×